Jul 2017

Julen 2017

 

(min. 15 personer)

Juletallerken 1 gang servering

2 ribbestykker, medisterkake, julepølse, surkål, julesaus, kokte poteter og rørte tyttebær

Kr. 200,- pr. pers.

 

 

Juletallerken 2 ganger servering

3 ribbestykker, 2 medisterkaker, 2 julepølse, surkål, julesaus, kokte poteter og rørte tyttebær

Kr. 245,- pr. pers

 

 

Dessert

Riskrem med jordbærcoulis

Kr. 67,- pr. pers.

 

 

Julebord (min. 20 pers.)

•Røkelaks •Roastbiff m/remulade

•Gravlaks m/sennepsaus •Assortert spekemat

•Ovnsbakt laksefilet med urterømme •Juleskinke

•Assortert sild •Honningglassert kyllingfilet

•Badsturøkt lammelår

 

•Ribbe, julepølse og medisterkaker •Potetsalat

•Kokte poteter •Waldorfsalat

•Julesaus •Eggerøre

•Surkål og rødkål •Rømme

•Rørte tyttebær •Sennep

•Flatbrød, brød, loff og smør

•Riskrem med jordbærcoulis

•Karamellpudding med cognackrem

 

Kr. 445,- pr. pers.

Pinnekjøtt og rotmos kr. 99,- pr. pers. (som tillegg til menyen over)

 

 

Juletapas (min. 15 personer)

Varmt:

- Medisterboller

- Sprøstekte ribbebiter

- Ovnsbakte amadinepoteter

- Julesaus

Kaldt:

- Honningglassert kyllingfilet

- Wraps med sylte og sennep

- Scampi med ingefær og chili

- Bruschetta med juleskinke og rødbetsalat

- Bruschetta med gravlaks og sennepsaus

- Blandet salat

- Foccaccia

- Aioli

Kr. 340,- pr. person.

 

 

Levering fra kr. 75,- til kr. 200,-

Alle priser er inkl. mva.

 

 

 

KONTAKT

Telefon: 922 30 653

post@kokkeline.no

 

 

LINKER

INFO

Home

 

Products

 

Blog

About

 

Contact